Menü

Hotelünk nagy népszerűsége végett előfordulhat, hogy teltház miatt nem tudunk szobát biztosítani a kért napokon. Ezen esetekben meleg szívvel ajánljuk a Hotel mellett található Czinege Vendégházat.

Bock Czinege Vendégház

Bock Czinege Vendégház

A Czinege Vendégház nagy előnye, hogy a Bock Hotel Ermitagetól (kb. 600 méter) különálló épület , mégis élvezhetjük a hotel nyújtotta 4 csillagos szolgáltatásokat. Ajánljuk 8-11 fős legény- és lánybúcsúk, nagyobb családi események, baráti összejövetelek résztvevőinek.

A Vendégházban 4 db franciaágyas szoba található (2 db a földszinten, 2 db az emeleten). Az emeleten lévő legnagyobb szobában 1 db franciaágy és 1 db különálló ágy található. Férőhelyek száma így összesen 9 fő, pótággyal 11 fő. A szobákhoz légkondicionáló, televízió és fürdőkádas fürdőszoba tartozik. A Vendégház ebédlőjében hűtő, mikró, villanytűzhely, mosogató is rendelkezésre áll.

A svédasztalos reggeli a Bock Hotel Ermitage-ban vehető igénybe, valamint az ugyanitt található wellness központ (úszómedence, hidromasszázs, élménymedence, finn szauna, infra szauna, gőzkabin, élményzuhany, jégkút.) térítésmentesen áll a vendégek rendelkezésére naponta 6-20 óráig.

A vendégek a szobakulcsokat a Bock Hotel Ermitage-ban történt bejelentkezéskor vehetik át, melyet az elutazás napján ugyanott kell leadni. A számla kiegyenlítése ugyancsak a Bock Hotel Ermitage-ban történik.

Szobaárak

 

 

Árak 1 fő / éj 2 fő / éj
Hétköznap (vasárnaptól csütörtökig) 29.000 Ft 37.500 Ft
Hétvégén (péntek-szombat) minimum 2 éjszaka foglalása esetén 34.500 Ft 44.500 Ft
Hétvégén (péntek-szombat) 1 éjszaka foglalása esetén 56.000 Ft 64.000 Ft

A feltüntetett árak bruttó áraknak felelnek meg, és az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák! Az idegenforgalmi adó mértéke 2024-ben 680,- Ft/fő/éj (18 éves kortól).

Szobaárak tartalma

Képek a Czinege Vendégházról

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel: