Archives

Black Friday 2019

November 29-én Black Friday akciók várják a hotel.bock.hu-n és a webshop.bock.hu-n!

Az  idei esztendőben mi is különleges akciókkal és ajánlatokkal készülünk november negyedik péntekjére (2019. 11. 29.) azaz a „Black Friday-re”.

A fekete pénteken kedvezményesen lehet majd ajándékutalványokat és csomagajánlatokat vásárolni a Bock Hotel Ermitage-ba, valamint több különleges borcsomaggal, kedvezménnyel is készülünk a webshop.bock.hu-n. 

Tehát ne feledjék, november 29-én mi is Black Friday-t tartunk.
Ne maradjanak le róla! 

Ossza meg barátaival, ismerőseivel:

Lezárult a Nosalty-n a kékszőlőmagos receptverseny

Szuper kékszőlőmagos receptek születtek a „Minden ízében egészség!” receptversenyen. 

„Minden ízében egészség!” címen hirdetett receptversenyt a nosalty.hu október hónapban.

A megmérettetésre több, mint  20 recept érkezett. A kékszőlőmag termékek felhasználásával készült receptek közül a Nosalty szerkesztői választották ki a legjobb 3 ételt.

A dobogó legfelső fokát a szőlős-mazsolás pizza receptje érdemelte ki, a második díjat egy ínycsiklandó mangalicaszűz recept csípte el, míg a vetélkedés bronzérmese egy ambrózia recept lett.  

Érdemes szemezgetni a versenyre nevezett receptek közül!

Versenyre nevezett összes recept>>

Ossza meg barátaival, ismerőseivel:

Év hotele díj: Szavazzon Ön is a Bock Hotel Ermitage-ra!

Szavazzon a Bock Hotel Ermitage****-ra és nyerjen egy 3 napos kikapcsolódást hotelünkbe

2019. november 03. és 10. között kérjük szavazzon a Bock Hotel Ermitage****-ra  Az Év Hotele oldalán a Dél-Dunántúl régió első körében versenyző szálláshelyei között.

Szavazatával beleszólhat a versenybe és eldöntheti, hogy melyik hotel kapjon több szavazatot. Amennyiben ránk adja le szavazatát nyerhet egy 3 napos, kulináris élményekkel megtűzdelt utazást hozzánk!

Itt lehet a Bock Hotel Ermitage****-ra voksolni>>

Köszönjük a támogatást!

Ossza meg barátaival, ismerőseivel:

Zártkörű rendezvény az Óbor Étteremben

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2019. 10. 12-én (szombaton) a Bock Óbor Étterem zártkörű rendezvény miatt zárva tart.

Amennyiben előzetesen történt asztalfoglalás, azzal kapcsolatban borkóstoló termünkben tudnak érdeklődni.

Megértésüket köszönjük!

Ossza meg barátaival, ismerőseivel:

Őszi fesztiválok a Bock Pincével

Keresse fel a Bock Pince standját az őszi fesztiválokon, hogy megkóstolhassa legújabb évjáratainkat!

Az ősszel többek között   Budapesten, Pécsett  és Villányban is találkozhatnak  velünk.

A rendezvényeken több friss, új évjáratú fehér-, rosé- és vörösborunkat is megkóstolhatják.

Mindenkit szeretettel várunk a Bock Pince standjainál!


Itt találkozhatnak velünk:

Ossza meg barátaival, ismerőseivel:

A szőlő legértékesebb része: a szőlőmag

“Nemcsak a szőlő termését, hanem a magját is nagyon egészséges elfogyasztani, hiszen antioxidánsokban, polifenolokban és sok más bioaktív komponensben is rendkívül gazdag.”

Olvassa el hazipatika.com cikkét amiből megtudhatja, hogy a kékszőlőmagban milyen jótékony anyagok találhatóak, valamint hogy ezek milyen pozitív hatással  bírnak az emberi szervezetre.

A cikket itt lehet elérni >>

Ossza meg barátaival, ismerőseivel:

Lapozzon bele a legújabb Bock Magazinba!

Bock Magazin 2019

Főbb témáink:

  • GUNDEL TAKÁCS GÁBOR: „Hamar megérzem, ha néhány napig nem sportolok”
  • A CAPELLÁNÁL NINCS APELLÁTA! Idén ünnepli 20. „születésnapját” a Capella
  • BOR ÉS ÉGHAJLATVÁLTOZÁS Bock József és Kozma Pál professzor a rezisztens fajtákról

Érdekelik a részletek? Lapozzon bele online!

Ossza meg barátaival, ismerőseivel:

Augusztusi fesztiválok a Bock Pincével

Keresse fel a Bock Pince standját az augusztusi fesztiválokon, hogy megkóstolhassa legújabb évjáratainkat!

Augusztusban többek között  a Hévízi Borünnepen, a Savaria Karneválon és a Győri Bornapokon is találkozhatnak a velünk.

A rendezvényeken több friss, új évjáratú fehér-, rosé- és vörösborunkat is megkóstolhatják.

Mindenkit szeretettel várunk a Bock Pince standjainál!


Itt találkozhatnak velünk:

Ossza meg barátaival, ismerőseivel:

Élelmiszeripari komplex beruházás a Bock Borászat Kft. villányi telephelyén

Elindult a “BOCK BORÁSZAT” Kft. élelmiszeripari fejlesztése, melynek keretében a vállalkozás szőlőborainak minőségi fejlesztése és kínálatának szélesítése valósul meg.

Széchenyi 2020 Bock Borászat

A “BOCK BORÁSZAT” Kft. a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében támogatásban részesült, „Élelmiszeripari komplex beruházás a “BOCK BORÁSZAT” Kft. villányi telephelyén” című GINOP-1.2.6-8-3-4-16-2017-00042 azonosítószámú projekt keretében az alaptevékenységét adó bortermelési és palackozási tevékenységét fejleszti borászati feldolgozó eszközök beszerzésével, valamint kettő új termékvonal bevezetését tűzte ki célul: szőlőlé gyártást, és egy innovatív technológia segítségével a liofilizált – hidegen szárított – gyümölcstermékek előállítását.

Az Európai Unió támogatásával megvalósuló projekt alapvető céljai:

  1. Kiváló minőségi szőlőborok termelése

    Köszönhetően a vállalkozás odaadó munkájának, mára a Bock név az ország egyik legerősebb borászati márkaneve, amely a gasztronómia iránt érdeklődők számára egyet jelent a magas minőséggel, kiválósággal. A társaság célja az általa termelt szőlőborok minőségének fokozása, a termékkínálat szélesítése, továbbá új, az eddigieknél is magasabb presztízsű csúcsborok piacra hozatala, a projektben beszerezni kívánt korszerű borászati feldolgozóeszközök, gépek és technológiai rendszerek termelésbe állításával.

  1. Új, egészségtudatos termékvonal kialakítása
    A borászat régi terve, hogy a szőlőből olyan termékeket is előállítson, amelyet a borkedvelők mellett a gyermekek, alkoholt-nem-fogyasztók vagy az egészségtudatos fogyasztók is élvezhetnek. Ennek a tervnek az első lépcsője a társaság által 2018-ban kibocsátott kékszőlőmag termékek voltak, melyhez szervesen illeszkedik a jelen projekt eredményeként megvalósítani kívánt villányi szőlőlé és liofilizált – hidegen szárított – gyümölcstermékek piacra hozatala.

A beszerezni kívánt modern termelőeszközök a szőlő alapanyag fogadásában, a szőlőfeldolgozás, erjesztés, borkezelés fázisában, a palackozás műveletében, valamint az egészségtudatos termékek bevezetése révén jelentős minőségi fejlődést eredményeznek a vállalkozás számára.

A projekt részeként egy több mint 3.700 m2 alapterületű új üzem is kialakításra kerül Villányban.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális és Fejlesztési Alap társfinanszírozásával 650,10 millió forint vissza nem térítendő támogatásból és 667,67 millió forint visszatérítendő hitelből, valamint közel 25% önerő hozzáadásával valósul meg, 2018. december 01. és 2020. november 30. között.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel:

A Bock Rosé Cuvée lett a legjobb Rozébor!

Bock érmek és különdíj az Országos Borversenyen.

Bock Rosé Cuvée a legjobb rozébor

Május 21. és 22. között Kecskeméten rendezték meg a 40. Országos Borversenyt. A megmérettetésen 262 borászat 908 tétele küzdött meg a minél fényesebb érmekért. A borokat egy 60 fős hazai és nemzetközi bírálókból álló testület minősítette. A bírálat az idei megmérettetésen is hat kategóriában zajlott (fehérbor, vörösbor, rozébor, természetes édes bor, pezsgő, gyöngyözőbor).

Nagy örömünkre Bock borok ezen a megmérettetésen is szépen szerepeltek. A legjobb eredményt a Bock Rosé Cuvée 2018 érte el hiszen a legjobb rozébor nagydíjat hozta el a versenyről. A vörösborok között a Bock Libra 2012 nyert aranyérmet 90 ponttal, míg a fehérborok között a Bock Sauvignon Blanc 2018 ért el ezüstérmet.

Köszönjük az elismeréseket! 

Ossza meg barátaival, ismerőseivel: