Menü

2017 decemberében hirdettük meg a Capella receptpályázatot, amelyre egészen 2018. február 28-ig lehetett nevezni.
Bock Capella receptverseny

A gasztro- és borrajongó versenyzők feladata az volt, hogy egy olyan ételt alkossanak meg, amely a legtökéletesebben illik a Bock Pince cabernet franc alapú csúcsházasításához, a Capella 2008-hoz.

Rengeteg kiváló recept érkezett be a felhívásra- még Norvégiából is pályáztak hozzánk! Az izgalmas és figyelemre méltó kreativitásról árulkodó pályázatok közül nem volt egyszerű kiválasztani a három legjobbat. A döntésnél a zsűri több szempontot is figyelembe vett: az eredetiséget, a megjelenést, a küllemet, az ízvilágot, a kivitelezhetőséget, az összbenyomást és természetesen azt, hogy mennyire illik a recept a Bock Capella-hoz.

A zsűri nagy kihívás előtt állt, de végül sikerült közös nevezőre jutni a végső sorrendet illetően:
1. helyezett
Marton János: Áfonyás szarvasszeletek házi burgonyafánkkal

Nyereménye egy kétszemélyes hétvége a Bock Hotel Ermitage****-ban, valamint 1 palack Bock Capella 2008.
2. helyezett
Ludányi Emőke: Diós palacsinta vörösboros öntettel

Nyereménye egy kétszemélyes, borkóstolással egybekötött Bock dűlőtúra 2018 áprilisában, valamint 1 palack Bock Capella 2008.
3. helyezett
Kisuti Dávid: Marhapofa zellerpürével és sült paprika jus-vel
Nyereménye egy hat palackos Bock borválogatás, valamint 1 palack Bock Capella 2008.

Gratulálunk a nyerteseknek és még egyszer köszönjük minden pályázónak a részvételt!

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel:

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás