Menü

Édes élet- egészségtudatosan

BockBock KékszőlőmagEgészségSzépségVillányVillányi Borvidék 2022. szeptember 14.

A Bock Borászat jól ismert és sokak által kedvelt kékszőlőmag termékcsaládja évről-évre bővül. A mikroőrlemény és a hidegen sajtolt olaj mellett, 2018-tól tablettaként is fogyasztható ez az antioxidánsokban rendkívül gazdag természetes alapanyag. A táplálékkiegészítőkkel párhuzamosan magas minőségű Bock natúrkozmetikumok és szappanok is kifejlesztésre kerültek, amelyek egész évben gondoskodnak bőrünk egészségéről és ápoltságáról.

2022-ben egy igazán kényeztető újdonsággal bővül a kínálat, a Bock Delight csokoládékkal. A különleges finomság megszületéséről a termék megálmodójával és kifejlesztőjével, Szűcs-Bálint Andreával, az Infinisweet Kft. vezető termékfejlesztő mérnökével, ügyvezető – tulajdonosával készítettünk interjút.

szucs-andrea-bock-csoki

Mióta foglalkozik édesipari termékek, csokoládék fejlesztésével?

Élelmiszeripari mérnök tanulmányaim során nyilvánvalóvá vált számomra, hogy az édesipar áll a szívemhez legközelebb. Nem csak azért, mert ezen a területen mindig édes az élet, hanem azért is, mert személyes, ételallergiákkal kapcsolatos problémáim miatt megtapasztaltam, milyen nehézségekkel küzd az, aki egyéni igényeinek megfelelő édességet keres. Így legfőbb célom az lett, hogy minden allergéntől és cukortól mentes, egészséges, kiváló minőségű és finom édességeket alkossak. Ezen az úton már 16 éve járok, és azt mondhatom, hogy minden nap tartogat valami izgalmas újdonságot, hiszen a kereslet és az igények folyamatosan nőnek, és a lehetőségek is folyamatosan bővülnek. Kifejezetten a kedvenceim azok a termékfejlesztési irányok, ahol nem pusztán finomat és allergénmenteset kell létrehozni, hanem olyan természetes összetevőket is bele kell csempészni a termékekbe, amelyek hozzájárulnak az emberek egészségének megőrzéséhez.

A boltok polcain is jól látható, hogy a csokoládék piacán egyre keresettebbek a különleges csokoládék. Melyek a jelenlegi fő trendek? Milyen újdonságok iránt tapasztalható a legnagyobb keresletet?

A vásárlók egyre tudatosabbak, és ma már egy édességtől is többet várnak el annál, hogy pusztán finom legyen. Főleg az a célja ennek a fogyasztói csoportnak, hogy mindig szuper formában legyenek, így sokan keresik a tökéletes „edzőtársat” egy kiváló fehérjeszeletben, vagy az a vágyuk, hogy egy kollagénnel dúsított csokoládéval szépüljenek.

Miben volt különleges a fejlesztés szempontjából a Bock kékszőlőmaggal készülő csokoládé, miben tér el más csokoládéktól?

A Bock kékszőlőmag önmagában is egy különleges összetevő, hiszen természetes polifenol forrás. Polifenol tartalma az egyik legmagasabb a természetben előforduló növények közül, emellett gazdag esszenciális zsírsavakban, illetve számos ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz. Biztos voltam benne, ha mindezt csokoládéba zárjuk, akkor valamilyen különleges édesség születik. A végeredmény minden várakozásunkat felülmúlta, mert egy olyan szupercsokoládéval gazdagodhatott a Bock kékszőlőmagos termékcsaládja, amelyből 1 tábla tartalmazza a 3 napi ajánlott Bock Kékszőlőmag Mikroőrleményt, kiegészítve Bock Kékszőlőmag Olajjal. Mint minden fejlesztésemnél, itt is fontos volt, hogy ez a csokoládé is gluténmentes, hozzáadott cukor és tejmentes legyen, és ezen felül a paleo és vegán étrendet követők is fogyaszthassák. A csúcsminőségű alapanyagokon túl a krémes állag és az ízek harmóniája ejti rabul a fogyasztót, mert a Bock Delight egy falat Villány, a szüret zamatos íze.

bock-kekszolomag-csoki

Kiknek ajánlanátok ezt az új csokoládéféleséget? Mikor, mivel és hogyan érdemes fogyasztani?

Mindenkinek ajánljuk ezt a csokoládét, mert megkapja a Bock Kékszőlőmag Mikroőrleményt egy allergénmentes csokoládéba rejtve, amit bárhol, bármikor fogyaszthat, mindezt egy visszazárható dobozban, és még ajándéknak is kiváló.

 

 

 

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel: