Menü

Április 15. és 16-án Bock József a koppenhágai Hungaria Restaurant & Vinbarban tartott egy vacsorával egybekötött borkóstolót.

Az esemény, ahol Bock József és a Bock borok voltak a kiemelt vendégek, a Winemakers Dinner elnevezést kapta.

A borvacsora résztvevői  a Hárslevelű 2013, a Rosé Cuvée 2015, a Kékfrankos Selection 2013, a Hungaria Cuvée 2011 (étterem saját Bock bora), a Syrah 2012, a Bock Cuvée 2008 és a Bock Cuvée 2011 borokat kóstolhatták meg.

A Hungaria Restaurant & Vinbar tulajdonosa, Tillike Jørgensen, így értékelte Bock József látogatását:
„Idén már büszkén mondhatjuk, hogy 5 éves működésünk alatt harmadszor látogat el Bock József bortermelő a Hungaria Restaurant & Vinbar-ba Koppenhágába. A dán közönség igen kedveli a Bock borokat és az új borunkat is, a Bock Hungaria Cuvée Copenhagen Selection 2011-est, amely direkt az étterem számára lett elkészítve és  csak a koppenhágai étteremben kapható.
Az április 15. és 16.-án megtartott Winemakers Dinner Bock József úrral nagy sikerrel zajlott le, mindkét este telt házzal. A dán vendégek 7 különbözö Bock bort kóstolhattak meg a hozzá komponált fogásokkal. A vendégek nagy figyelemmel kísérték Bock József előadását a múltról és a jelenről, a magyar borokról és a Bock borászatról.”

Tillike Jørgensen, az étterem tulajdonosa, nagy odaadással kínálja mindig a vendégeinek a Bock borokat és javasolja, hogy helyben Villányban a saját környezetben  is próbálják megtapasztalni a borokat, a pincészetet és a bortermelő vidéket.

Köszönjük a vendéglátást!

megosztás Ossza meg barátaival, ismerőseivel: