Menü
A legizgalmasabb buborék - Bock Blog

A legizgalmasabb buborék

Pezsgőt mindig IS lehet inni. Máris szembementünk tehát a magyar társadalom alaptézisével, miszerint a pezsgő az újév és/vagy a piros betűs ünnepek itala. Mondok még majd ilyeneket és nem csak polgárpukkasztásból, hanem mert azt gondolom, hogy a bor, a pezsgő akkor tér vissza igazán a magyar asztalokra, ha lehámozzuk róla egyik oldalról a rárakódott pátoszt, […]

BockBock Marcell PezsgőBock PincechampagnePezsgőVillány 2021. február 1.
Gourmet vacsora a 20 éves Libra tiszteletére

Gourmet vacsora a 20 éves Libra tiszteletére

A tökéletes egyensúly nyomában Hosszas mérlegelés után született meg az október 29-ei este programja és menüje: Bock Valér gyakorlatilag portfólió-kóstolót tartott Bock and Roll-sorozatával és az eddigi Libra-évjáratokkal, amikhez Hadnagy Attila komponált méltó menüsort. A hat évjárat szemlézésekor a mérleg nyelve a legtöbb vendégnél a 2011-es és 2012-es Librák felé billent. Nehéz úgy írni egy […]

BockBock LibraBorkóstolóGasztronómiaVertikális kóstoló 2020. október 31.

Mitől villányi a villányi?

A címben feltett kérdésre egyszerűnek tűnik a válasz, de a valóságban egyáltalán nem magától értetődő, hogy mely borok használhatják a „villányi” megnevezést, illetve milyen feltételeknek kell megfelelnie egy bornak, ha eredetvédett classicus, premium vagy super premium kategóriába szeretné a készítője besorolni. Ezekre a kérdésekre derítünk most fényt Nagy Gergellyel, a Villányi Borvidék Hegytanácsának titkára segítségével. […]

BockBorkóstolóVillány 2020. június 18.

Tartalomhoz a forma! Borospoharak nem csak haladóknak

Mindannyian zavarba jövünk néha a sokféle formától, amikor borospoharakat vásárolunk magunknak vagy ajándékba. Már a kezdő borkedvelők is általában hallottak arról, hogy a változatos kehelyformák nem pusztán a tervezők fantáziájának gazdagságát tükrözik, hanem kifejezetten funkcionális célokat is szolgálnak. Nem mindegy, hogy melyik borfajta milyen pohárba kerül, mivel a forma az élvezetet is befolyásolja, segíti az […]

BorospohárGasztronómia 2019. július 24.

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás